dinsdag 21 september 2010

Citroën Xantia ideale auto om fikkie mee te stoken...


Ik weet niet wat het is met Xantia's, maar blijkbaar hebben ze iets met vuur...waar ik eerder al berichtte over een Xantia die in de brand was gevlogen op de A28, kreeg ik vandaag het onderstaande bericht onder ogen...

Opende - Maandagmorgen rond 10:00 uur werd de brandweer van Grootegast opgepiept voor een autobrand aan de Noordwijkerweg in Kornhorn. Het bleek dat het adres wat opgegeven was niet klopte. Evengoed was de brandweer snel ter plaatse aan de Hoflaan in Opende waar een Citroen Xantia van binnen was gaan branden.

Waarschijnlijk door kortsluiting onder het dashboard heeft de auto vlam gevat en is weer gesmoord toen de eigenaar de deuren dicht deed nadat hij was uitgestapt.

De brandweer heeft een raam ingeslagen en de motorkap geforceerd om alles na te lopen en zeker te weten dat de brand weer uit was.

De bijrijder zou nog even langs de huisarts omdat er wat rook was ingeademd.

Bron: www.112groningen.nl





Zelfs verzekeraar Univé heeft de Citroën Xantia ontdekt als ideale auto om een fikkie mee te stoken, getuige het onderstaande filmpje...

Ik houd het erop dat het een hetze is om de Xantia te doen uitsterven...Een ding is zeker: de Xantia is, na ruim 17 jaar, nog steeds springlevend!

Geen opmerkingen: